Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Νέες προφυλακίσεις για το κύκλωμα των τοκογλύφων

Άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τέσσερα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας κρίθηκαν το Σάββατο προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις σημερινές τους απολογίες, ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ.

Αντιθέτως, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οκτώ κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη των τεσσάρων συμμοριών. Μεταξύ αυτών είναι και ο δημοσιογράφος της ΕΤ3, στον οποίο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 200.000 ευρώ.

Συνολικά κατά τη διάρκεια της σημερινής -δεύτερης- ημέρας των απολογιών έδωσαν εξηγήσεις στον ανακριτή συνολικά 16 άτομα.

Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε την Παρασκευή, οπότε προφυλακίστηκαν επτά άτομα, ενώ έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση -στο σύνολό τους είναι 53- θα απολογηθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, οπότε θα απολογηθούν οι τέσσερις φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των αντίστοιχων εγκληματικών οργανώσεων.

Οι διάλογοι που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα, από τον "σούπερ κοριό" είναι ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνταν στα θύματα των συμμοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνε...

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου

Ο Φερέτης ετοίμαζε εκπομπή Υγείας με θέμα τις μεταμοσχεύσεις!!!

Βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος που δε συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν λόγοι αυτοφώρου. Σύμφωνα με το Seleo.gr, πρόκειται γ...

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών!

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Οι τοκογλύφοι - εκβιαστές είχαν «μαδήσει» και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Γνωστός ασφαλιστής έπεσε από μπαλκόνι γιατί χρωστούσε στη μαφία των εκβιαστών

Ιατρόπουλος: "Είχα πέσει κι εγώ θύμα τοκογλύφων"

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

ΜΑΦΙΑ Θεσ/νίκης: Τρεις δολοφονίες, μία αυτοκτονία και μία απόπειρα

Προφυλακίστηκαν 7 από τους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης

Οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «καίνε» τον Γιώργο Φερέτη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...