Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Το πρωί φοιτήτριες, το βράδυ πρωταγωνίστριες σε πορνό

Η οικονομική κρίση υποχρεώνει τις νεαρές φοιτήτριες να γίνονται πορνοστάρ για να βγάλουν τον άρτο τον επιούσιο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σήμερα η Espresso.

Σύμφωνα με την εφημερίδα λοιπόν, πάνω από 2.500 φοιτήτριες Φιλολογίας, Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής -οι συγκεκριμένες επιστήμες μάλλον αναφέρονται ως «σοβαρές» για να γίνει πιο «έγκυρο» το ρεπορτάζ- έχουν σπεύσει στις εταιρείες παραγωγής πορνοταινιών και δεν διστάζουν να πέσουν στο κρεβάτι για να βγάλουν τα προς το ζην.
 
Η εφημερίδα μιλά σε δραματικούς τόνους για ένα κύμα απελπισμένων από την ανεργία νεαρών κοριτσιών που δεν έχουν καμία άλλη διέξοδο για να επιβιώσουν από το να γυρίσουν μια-δύο ή και δέκα ταινίες πορνό.

Η κρίση όμως δεν χτυπά μόνο τις άπορες κοπέλες που πέφτουν στο πορνό για να ζήσουν. Σύμφωνα με την Espresso, έχει χτυπήσει και τις εταιρείες παραγωγής πορνό οι οποίες πλέουν αντί για στούντιο ή ξενοδοχεία, προτιμούν τα σπίτια των ίδιων των φοιτητριών, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται ερασιτεχνικό.

Το καλό είναι, μας πληροφορεί η Espresso, ότι οι κοπέλες μπορούν να επιλέξουν τον παρτενέρ τους και πάντως, συνεχίζει το ρεπορτάζ, παρότι κάποιες στην αρχή είναι διστακτικές, αργότερα συμφωνούν να κάνουν ότι πιο καυτό υπάρχει για να πάρουν τα χρήματα....

Το πόσο ευσταθούν όλα αυτά, ή το πόσο «τσιμπημένα» είναι, είναι άλλη υπόθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...