Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Πώς βρέθηκε μπλεγμένη σε απάτη;

Θύμα απάτης έπεσε η Ελένη Μενεγάκη. Μια άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε σε επιχειρηματία, ο οποίος ενοικιάζει σαλέ στην Αράχωβα, ισχυριζόμενη ότι είναι γραμματέας και στενή φίλη της παρουσιάστριας και θέλει να περάσει σε ένα από τα σαλέ του τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μάλιστα, ζήτησε διακριτικότητα, καθώς, όπως είπε, θα πήγαινε στο χειμερινό θέρετρο μαζί με την ίδια την Ελένη και τον Ματέο Παντζόπουλο και κανείς από τους δύο δεν ήθελε κάμερες και φωτογράφους.

Όπως αποκάλυψε ο επιχειρηματίας Κ. Τσαμπάς στην «Πρωινή Μελέτη», το περιστατικό συνέβη μέσα στις γιορτές, όταν η γυναίκα επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά, για να του πει ότι θα πάει στο σαλέ του με την Ελένη και τον Ματέο. «Μου είπε ότι θα έλθει για δύο μέρες και μάλιστα με προοπτική να το νοικιάσει με τη σεζόν. Ισχυρίστηκε ότι στην παρέα της θα είναι η κυρία Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Επειδή, δε, στην παρέα τους θα είναι και κάποιοι VIP, υψηλοί προσκεκλημένοι και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση κανάλια ή φωτογράφους, με παρακάλεσε να χειριστώ με διακριτικότητα το θέμα και με παρέπεμψε στην κυρία Μενεγάκη για ό,τι χρειαστώ». Τι συνέβη τελικά; Η γυναίκα πήγε μόνη της και χωρίς την Ελένη και τον Ματέο, αφού, όπως διαπιστώθηκε, δεν γνωρίζονται καν.

Ο κος Τσαμπάς δήλωσε ότι έπεσε και ο ίδιος θύμα της απίστευτα καλοστημένης απάτης, αφού η μεταφορά των χρημάτων γινόταν μέσω Διαδικτύου. Όμως, όταν ήλθε η ώρα να πάρει τα χρήματά του, κατάλαβε ότι τα στοιχεία που είδε δώσει η γυναίκα ήταν ψεύτικα. «Έπεσα και εγώ θύμα απάτης, γιατί διαπίστωσα ότι μας έστελνε τα χρήματα μέσω internet banking, τα στοιχεία του οποίου ήταν πλαστά. Ψεύτικες αποδείξεις, ψεύτικες ημερομηνίες, ψεύτικα στοιχεία γενικά. Το ποσόν που μου χρωστάει ανέχεται στα 1.000 ευρώ».

Έτσι, ο επιχειρηματίας αναζήτησε την κυρία Μενεγάκη, προκειμένου να μεσολαβήσει για να πάρει ο ίδιος έστω ένα μέρος των χρημάτων του. Όταν η Ελένη απάντησε στο τηλέφωνο, έμεινε έκπληκτη από αυτά που άκουσε, καθώς τη γυναίκα ούτε καν την ήξερε. «Την πήρα τηλέφωνο και για έναν λόγο παραπάνω. Για να προσέχει και να ξέρει ότι το όνομά της χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο. Η κυρία Μενεγάκη μάς απάντησε ότι όντως στις γιορτές ήταν στην Αράχωβα, αλλά έμενε σε άλλο ξενοδοχείο, ότι δεν γνωρίζει την κυρία και ότι λυπάται πολύ για ό, τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο κος Τσαμπάς.

Όπως ανέφερε μάλιστα, η γυναίκα αναζητείται, καθώς δεν απαντάει στα τηλέφωνα. «Ήταν πολύ άσχημη η συμπεριφορά της. Έφυγε και άφησε το σπίτι σε άθλια κατάσταση και μάλιστα ανοικτό. Λες και ήταν διωγμένη. Εάν το συζητούσαμε, θα μπορούσε να δώσει τα χρήματα για την πρώτη μέρα τουλάχιστον και τα υπόλοιπα μετά. Αλλά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...