Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Για 1.500 ευρώ σκότωσαν την 76χρονη στον Περισσό

Για 1.500 ευρώ διαπράχθηκε, όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία 76χρονης στις 28 Ιουλίου 2011, στο διαμέρισμά της στον Περισσό. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη ένας από τους φερόμενους ως δράστες.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις αλλοδαποί (ένας 30χρονος υπήκοος Ινδίας και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 36 ετών), ενώ κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία. Συνελήφθη ο 30χρονος Ινδός, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, παραβίασαν την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Όμως, καθώς έγιναν αντιληπτοί από το θύμα, έδεσαν και φίμωσαν με αυτοκόλλητες ταινίες και κομμάτια υφάσματος την άτυχη 76χρονη, με αποτέλεσμα αυτή να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο άλλων δραστών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...