Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Θ. Λεβέντης: Υπονομευμένη εκ των έσω η κυβέρνηση Παπαδήμου

Για εκ των έσω υπονόμευση της κυβέρνησης Παπανδρέου κάνει λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής, στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Λεβέντης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο skai.gr

«Είναι υπονομευμένη εκ των έσω από το ετερόκλητο και την ασυνεννοησία των πολιτικών δυνάμεων αλλά και των ατόμων που την αποτελούν. Παρά την υπομονή και την ανοχή που επιδεικνύουν οι Έλληνες πολίτες, το έως τώρα έργο της είναι πενιχρό και εάν συνεχίσει έτσι, το μέλλον της δεν προοιωνίζεται ευοίωνο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής δηλώνει ότι η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην διακυβέρνηση της χώρας, και να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν σε περίπτωση που οι πολίτες την τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά οριοθετεί ένα μετεκλογικό πλαίσιο συνεργασίας με άλλα κόμματα.

Για τη ΝΔ τονίζει ότι «θέλει ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό του κράτους Πρόνοιας, ενώ δεν πείθει καθόλου με τις προεκλογικές της εξαγγελίες», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η απλουστευτική αντιμνημονιακή στάση δεν αποτελεί από μόνη της στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε ‘συνασπισμό εξουσίας’ της αριστεράς με δεδομένες τις υπαρκτές και μεγάλες διαφορές και αντιθέσεις για το περιεχόμενο της ασκούμενης πολιτικής και ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση της πολυεπίπεδης κρίσης.»

Όσον αφορά τις δεκάδες παράνομες χωματερές – εστίες μόλυνσης, ο κ. Λεβέντης προσάπτει ευθύνες στις κυβερνήσεις «που άλλα λένε και άλλα κάνουν» και υποκύπτουν σε τοπικές πιέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...