Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διάσημος μουσικός «βαρώνος» κοκαΐνης στην Αθήνα

Πολύ γνωστός άντρας στους κύκλους της νυχτερινής Αθήνας και στις πίστες, αλλά και πρόσωπο υπεράνω υποψίας είναι μπλεγμένο σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» ακόμη και με τη μαφία του Μαυροβουνίου, αλλά και με εκείνη της Σερβίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» ο εμπλεκόμενος είναι πρόσωπο γνωστό που συναναστρέφεται με λαμπερά πρόσωπα της showbiz και εμφανίζεται δίπλα σε κορυφαία στην ελληνική μουσική σκηνή, ο οποίος όμως δεν περιορίστηκε στις μουσικές συνεργασίες, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ διακινεί και κοκαΐνη.

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για πολύ γνωστό άνδρα, εμφανίσιμο και με αδυναμία στις γυναίκες. Ο ρόλος του είναι κυρίως να κάνει τις διασυνδέσεις με όλους τους διάσημους και με παχυλά πορτοφόλια ενώ ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι και η εποπτεία της πιάτσας. Εκτός όμως από τον μουσικό, που φέρεται ως επικεφαλής της σπείρας, στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα δυο άτομα, αλβανικής καταγωγής

Στο πελατολόγιο του βρίσκονται κυρίως επώνυμοι, μέλη της showbiz και της κοσμικής Αθήνας. Τα κυριότερα στέκια της σπείρας είναι δυο: ένα σημείο στην πλατεία Κολωνακίου και άλλο ένα στην πλατεία της Κηφισιάς., ενώ η κοκαΐνη που εισάγει και διακινεί η σπείρα είναι υψηλής καθαρότητας και με τιμή γραμμαρίου 100 ή 130 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...